Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl
Bas

Gastenboek

Naam:
Bericht:Bold text: [b]text[/b]Italic text: [i]text[/i]Underline text: [u]text[/u]Strikethrough text: [s]text[/s]Center text: [center]text[/center]Image toevoegen: [img]http://www.kijkonzebaby.nl/fotos/foto.jpg[/img]Link toevoegen: [url]http://www.kijkonzebaby.nl/[/url] of [url=http://www.kijkonzebaby.nl/]Link text[/url]

Very HappyHappyHappyTastyWinkShockedrazzEmbaressedCoolSleepyConfusedLoveSadVery Sad or CryingCryingVery MadEvilSneakyYesNoIdea

carin loer schreef op 25 november 2013:
jeetje bas..bijna vergeten.
jij bent nu een grote broer geworden. ook jij een knuf met je mooie nieuwe broer. over een tijdje kan je hem mooie dingen leren, die jij je al eigen hebt gemaakt. laat maar zien, dat een grote broer echt leuk is.gefeliciteerd met je mooie broer luuk.

Tante Janet schreef op 25 november 2013:
Hallo lieve Bas,

Ik zie nu voor het eerst jou site, anders had ik er al lang iets neer geschreven

Ik ben op 22 nov 2013 bij jou geweest om je broertje Luuk te bewonderen want ja Bas jij bent nu de grote broer geworden en dat vind jij erg spannend, je was erg lief voor Luuk.

Luuk heeft van mij kleertjes en een Olifant gekregen, voor jou had ik iets meegekregen van Sinterklaas die was vorige week zaterdag in Nederland aangekomen en hij wist dat ik naar Bas ging en heeft mij daarom iets leuks en lekkers voor jou meegegeven, het was een kartonnen stoomboot met lekkere chocolaatjes erin welke je al snel op had gegeten.

Ik had Luuk op de arm toen jij hem een kusje kwam brengen en Tante Janet erg lief vond.

Wat heb jij allemaal leuke foto's op je site staan Bas.

Je Mama vertelde dat jullie op 2de kerstdag gezellig wilden komen en dat vind ik erg leuk.

Dag lieve Bas groetjes aan Luuk en je Papa en Mama.

Knuffel van Tante Janet.

oma schreef op 25 mei 2013:
dag lieve Bas,

vrijdag 23 mei heb je samen met ons gegeten, was weer heel gezellig!
Je was mooi aan het spelen en zei tegen mama laat hem hier maar slapen dan kunnen jullie iets leuks voor jezelf doen.
Bas tegen acht uur op bed gelegd maar slapen hooooooo maar.
Tegen tien uur is oma samen met jou op het grote bed gaan liggen, dat was wel heel fijn, oogjes dicht zei oma en in een mum van tijd lag je heerlijk te slapen.
Vanmorgen om zes uur wakker, oma dacht dat wordt wel een heel lange dag, samen weer op bed gekropen met de tv aan, we hebben samen tot half negen geslapen, straks patatjes en in bad, gezellig.
papa en mama gaan vanavond gezellig met z'n tweetjes uit eten, hebben ze we even verdiend.

Dag lieve Bas

zoe schreef op 6 november 2011:
groot word je al kus zoe

Tante Anita schreef op 19 oktober 2011:
Lieve Bas,

Voor het eerst uit logeren, spannend.....
Woensdag 12 Oktober was het dan zover....Ik was precies om half drie bij je, om nog even wat dingetjes met je Mama door te nemen. Je Mama heeft even een voedingschema voor me opgeschreven zodat ik ongeveer wist wat je mocht eten en drinken.
Al je spulletjes inladen en een grote koffer met kleertjes. Afgeladen vertokken we richting Stadskanaal. Je lag om de bocht al lekker te slapen, nou dat was in ieder geval al een goed teken. Thuis aan gekomen, werden we al opgewacht door Samuël, Melissa, Esmaë en Dennis. Toen iedereen met je geknuffeld had, hebben we je spullen uit de auto gehaald en was je al toe aan je avond eten......nou, dat ging er in als koek.....Terwijl wij zaten te eten, speelde je lekker op je kleed, lekker tevreden. Esmaë heeft je lekker in bad gedaan en aangekleed. Tegen 8uur heb ik je fles klaar gemaakt, maar dat was niet helemaal goed gelukt, en ik dacht.....okè, dan maar een gewone fles en we zien wel wat er gebeurd.
Je ging ook lekker slapen....tot een uur of èèn en toen begon je feestje hahahaha. Heb je toen nog maar een fles gegeven, maar je peinsde er niet over om te gaan slapen. Ik heb je naast me in het grote bed gelegd en toen viel je uiteindelijk in slaap, tot kwart over drie. Tante Anita heeft je toen maar meegenomen naar beneden, want anders werd de hele familie van je wakker, en dat moest maar niet. Even gespeeld, nog een beetje drinken en toen zijn we samen op de bank in slaap gevallen.
Jij deed vrolijk om zes uur je oogjes en je mondje open , dus met andere woordjes "Ik heb honger, en ik heb NU honger". Na de fles ben je weer in slaap gevallen tot half 9. Tante Anita heeft je lekker gewassen en gezellig met je gespeeld. En toen kreeg Tante Anita toch wel even een dipje hoor! Gelukkig was Esmaë vroeg vrij van school, en zij heeft je de fles gegeven en lekker met je gewandeld. Later, toen jouw Mama even belde, hoe het met je ging, heb ik toen maar gevraagd hoe dat nou met die papfles zat. Dus na het badderen , kreeg je de super papfles, en ik moest je gewoon wakker houden, wat overigens voor ons erg komisch was, maar ook een klusje hoor... Tegen half acht heb ik je in je bedje gelegd en weg was je .
De volgende ochtend was je om 6 uur wakker....netjes hoor! Heerlijke stralende lach, toen je me zag. Wat ben je toch ook een heerlijk ventje.... In de ochtend nog even met je gewandeld.... En toen kwamen je Papa en Mama je alweer halen, om op doorreis te gaan naar Kaatsheuvel voor een weekje vakantie. Wij vonden het allemaal heel erg gezellig dat je er was, en we hopen dat er nog heel veel logeerpartijtjes gaan komen. Je hebt een dappere Mama, ze moest je toch even twee dagen loslaten, maar het is gelukt!

Dag lieve schat, tot volgende week.

Tante Anita schreef op 19 september 2011:
Lieve Bas.....

Alweer een half jaar....en het wordt steeds leuker, en het was al leuk.
Je groeit lekker, ontwikkeld je volgens het boekje, je bent het vrolijk nootje in huis, geweldig. Eingelijk zou ik je iedere dag wel even willen zien, maar dat gaat niet jammer genoeg. Daarom vind ik het altijd een feestje als ik naar je toe kom en al helemaal als ik een paar uurtjes op je mag komen passen. Binnenkort mag je een nachtje logeren, dat word vast erg gezellig. Kunnen Papa en mama lekker uit hun dak gaan en uitslapen.
Je bent een lieverdje, ons lieverdje

Knuffie van Tante Anita

oma Marjon schreef op 29 juni 2011:
Papa John, heel veel succes met de komende drie weken, dat komt vast wel goed, je kan altijd even een gilletje geven, familie genoeg die het wel graag eventjes van je over willen nemen

Aniek schreef op 18 juni 2011:
Lieve tante Anita,

Ik had het al even tegen je gezegd, maar wil het ook hier even kwijt!
Wat heb je een ontzettend lief berichtje op de website achtergelaten ...

Dikke knuffel van ons alledrie!!

Anita schreef op 18 juni 2011:
Voor Bas,

Alweer 3 maanden behoor je tot onze familie + natuurlijk bijna 9 maandjes in je Mama´s buik en in Papa´s hartje. Alsof je er eingelijk altijd al bij hebt gehoord. Nog maar net een uurtje buiten je veilig haventje heb ik je al mogen bewonderen, dat was een speciaal momentje in mijn leven......en ik hoop dat ik nog heel veel van dat soort momentjes met jou mag beleven. Als ik zie dat je al zoveel bent veranderd, en al een heerlijke lach op je gezichtje kan toveren, dan kan ik niet anders zeggen dat ik je even moet knuffelen....Op dit moment maak je even een vreemde periode mee, maar dat komt vast helemaal weer goed, want je word goed in de gaten gehouden. Binnenkort ga je lekker baby zwemmen, zodat je straks een waterratje word. Maar als ik zie hoe lekker je het vind om in bad te gaan, dan zie ik een kampioentje voor me. Je word vast een buiten jongetje op blauwe klompjes, met je kruiwagentje achter jou Papa aan rennen....om samen je zandbak te vullen. Maar zover is het nog niet, er komen nog zoveel fases waar wij allemaal nog van kunnen genieten. Maar als ik zie hoe snel jij je ontwikkeld, dan mogen we je geen moment uit het oog verliezen. Je bent een heerlijk ventje met een stralende lach, en die wil ik voor goud missen. Je tante Anita

carin loer schreef op 21 mei 2011:
jullie doen het super hoor aniek en john.
bas vind vanzelf zijn ritme , en met al die adviezen moet het haast wel lukken!! .
mooi , dat er zoveel baby's voor bas aan zijn. doe er jullie voordeel mee!! slaap lekker weer komende nacht!!

1 2 volgende